Webdesign fotografie

Webdesign fotografie
Auteur: Jacob Nelissen - 18 oktober 2019 Webdesign fotografie van webdesignkaart.nl

Waar op letten bij webdesign fotografie?

Als het aankomt op webdesign wil je natuurlijk het liefst hebben dat alles aansluit bij wat jij al die tijd al in gedachten had. Nu is het alleen wel zo dat lang niet iedereen weet wat hij of zij wilt laten ontwikkelen qua webdesign voor het bedrijf. Gelukkig zijn wij er om je hier mee te helpen. Wij geven je de beste tips en tricks die je toe kunt passen om het webdesign naar het volgende niveau te tillen. In dit artikel laten wij je meer zien over webdesign fotografie. Welke voorbeelden van webdesign fotografie mogen er bijvoorbeeld niet ontbreken bij jou op de site? Tijd om hier meer over te leren!

Webdesign fotografie essentials

Zoals je hierboven al even hebt kunnen lezen zijn er verschillende vormen van webdesign fotografie die je kunt toepassen bij jou op de website. Al deze vormen van webdesign fotografie zouden niet mogen ontbreken bij jou op de site. Maar welke soort webdesign foto’s zijn er dan waar je aan moet denken. We hebben het wat eenvoudiger gemaakt door deze voor jou op een rijtje te zetten:

  • Een teamfoto

Een van de belangrijkste website foto’s als het aankomt op hoogwaardig webdesign fotografie is natuurlijk een teamfoto. Op de teamfoto moeten alle leden van het team te zien zijn. Middels een teamfoto is het voor de klant mogelijk om een kijkje te nemen in het bedrijf zelf, zie het dan ook een beetje als een online visitekaartje. De teamfoto geeft je een goed beeld over de mensen binnen het bedrijf. Dit kan een foto zijn van het team in actie, of een team dat poseert met bijvoorbeeld het kantoor of de werkplek op de achtergrond.

  • Werkplek foto’s 

Door de werkplek op te nemen in de webdesign fotografie zal je in staat zijn om de klant wat meer te laten zien over het bedrijf. De klant vind het erg prettig om te zien waar er allemaal gewerkt zal worden aan het project, wees dan ook niet bang om dit te laten zien voor de fotografie voor op de website. Zorg er wel even voor dat dingen opgeruimd en netjes zijn natuurlijk!

  • Individuele foto’s 

Als je het persoonlijker wilt maken is het mogelijk om individuele foto’s van de werknemers zelf op te nemen binnen de webdesign fotografie. Je kunt hier bijvoorbeeld een speciale sectie voor laten maken voor op de site zelf, bijvoorbeeld op de ‘over ons’ of op de ’team’ pagina. op die manier kan de klant zelf naar deze plek navigeren en de teamleden bekijken. Dat voelt heel persoonlijk! 

  • Portofolio fotos
Een voorbeeld voor aannemers: laat de huizen zien!

Het is een goed idee om foto’s van afgeronde projecten, of projecten die doorlopen op te nemen op een portofolio pagina. Door deze reeks met foto’s op te nemen op de site zal je jouw vaardigheden op een eenvoudige manier aan de klant kunnen laten zien. Zorg ervoor dat dit up to date blijft! Dan ziet de klant direct dat je lekker actief bent. Een portfolio dat voor het laatst 4 jaar geleden is geüpdatet is natuurlijk minder effectief.

Je hebt goede foto’s maar geen top website?

Voor het laten maken van professionele websites ben je bij ons op het juiste adres. Door jouw site te voorzien van hoogwaardige webdesign fotografie zal je in staat zijn om jouw site een professionele uitstraling mee te geven, met als gevolg dat de klant een betere ervaring zal krijgen. Daar hoort natuurlijk een gelikte website bij, en daar kunnen we je goed bij helpen!