test

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 6 reviews)
Drietand online webbureau
Goudenblad web design
Greenleaf_Nederland Website laten maken
Klomp media
Onsite webdesign
Orange explorers webbureau
Schermspel webdesign

verschillende offertes ontvangen

9 juli 2019

Dankzij Webdesignkaart heb ik de juiste partner gevonden voor mijn bedrijf! Ze stuurden me verschillende offertes en had zelf de vrijheid om de perfecte webbouwer te kiezen. Nu werk ik al een lange tijd met mijn partner en ben nog steeds erg tevreden! Webdesignkaart levert top werk!

- Anna van de Wal

Perfecte website

4 juli 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jeroen Dekker

Eind goed al goed

20 juni 2019

Voorheen had ik geen goede ervaring met een aantal webbouwers. Ik gaf het nog een kans en schakelde webdesignkaart in. Na mijn offerteaanvraag kreeg ik verschillende offertes van verschillende webbouwers. Nu heb ik een goed werkende website, dat voor een betaalbare prijs.

- Wilhelmus van de Velde

Via forum hier terechtgekomen

16 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Ronald van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 juni 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Webdesignkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Yvonne Kuipers

snel geholpen

3 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via webdesignkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marinus Visser

Vlugge offerte

30 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Martine Janssen

Ze hebben me niet in de steek gelaten

20 mei 2019

Ik kreeg een incompleet email. Maar na twee mailtjes kreeg ik snel antwoord terug. Ze zijn erg professioneel en boden direct hun excuses aan. Webdesignkaart heeft me goed geadviseerd en ik werd nooit aan mijn lot overgelaten.

- Remco Bosman

erg betaalbaar

12 mei 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Webdesignkaart een offerte opgevraagd, 4 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Charlotte Hendriks

Gewoon top!

7 mei 2019

Super tevreden over webdesignkaart! Ze zijn zo snel en doen alles professioneel. Ze behandelen elke klant als een individu en staan open voor alle vragen. Schakel ze direct in! Je hoeft niet te aarzelen. Ik raad ze iedereen aan.

- Matthijs de Vos

Snelle offerte

26 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Albert van den Heuvel

Perfecte tip

3 april 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrik Molenaar

Perfect voor startende ondernemers

27 maart 2019

Ik ben een startende onderneming en was dringend op zoek naar iemand die verstand had van websites. Voordat ik mijn eigen diensten kan aanbieden, heb ik natuurlijk eerst een goed functionerende website nodig. Via een kennis kwam ik bij webdesignkaart. Ik heb zelf mijn partner kunnen kiezen en ik moet zeggen dat mijn website erg goed is voor de ‘lage’ prijs die ik heb betaald. Dat is natuurlijk perfect voor een beginnende ondernemer, zoals ik!

- Maarten Blom

precies de website die ik wil hebben

2 maart 2019

Gaaf! Webdesignkaart heeft mij geholpen in het zoeken van de beste webbouwer. De webbouwer heeft de website gemaakt naar onze eisen. De communicatie met webdesignkaart liep heel vlot en snel. Bedankt!

- René van der Heijden

Ik ben tevreden

9 februari 2019

Webdesignkaart levert prima werk. Ik heb een offerteaanvraag gedaan en ontving diverse offertes. Niet heel speciaals, maar ik heb wel gewoon een goede webbouwer gevonden. Dus prima service.

- Jacqueline Hendriks

erg nauwkeurig, maar ook zo eenvoudig

12 januari 2019

Hetgeen waar ik erg tevreden mee was, is het feit dat webdesignkaart jouw eisen serieus nemen. Op basis van jouw antwoorden, worden zorgvuldig een aantal bedrijven uitgekozen. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de juiste partner te kiezen. Zo simpel, maar ook zo nauwkeurig. Ik beveel het iedereen aan!

- Charlotte de Bruijn

Afhankelijk van de grote van jouw opdracht kan dit binnen één week zijn of meerdere weken in beslag nemen. Een WordPress website met maar een klein aantal pagina’s kan bijvoorbeeld al klaar zijn binnen 2 weken. De opzet van een website op maat kan afhankelijk van de complexiteit zelfs meerdere maanden in beslag nemen. Door ons offerteformulier in te vullen heb je echter direct inzicht in de doorlooptijd!

Ja, dat kan! Al onze webbouwers werken met een gebruiksvriendelijk CMS (beheersysteem), waarvan WordPress het gemakkelijkst in gebruik is. Hierdoor kan jij straks zelf je teksten en afbeeldingen aanpassen. Let bij het aanvragen van een maatwerk oplossing wel op dat je aangeeft hoe je de website wenst te gebruiken aan de achterkant (dus het toevoegen van nieuwe pagina’s etc).

Ja, dat kan! Het online vindbaar maken van een website wordt ‘SEO’ genoemd. Oftewel, Search Engine Optimization (NL: Zoekmachine Optimalisatie). Dit proces bestaat uit twee onderdelen: on-page en off-page optimalisatie. Het gedeelte waar je bij het maken van de website controle over hebt is on-page optimalisatie. Dit bestaat uit het optimaliseren van de website wat betreft snelheids performance, goede design structuur en de juiste woorden laten terugkomen op de pagina’s. Let bij het aanvragen via het formulier erop dat je het selectieveld ‘Zoekmachine Marketing’ dus aanvinkt als je dit graag wilt!